måndag, juni 27, 2016

SPT 2008-2015

Om 30 minuter ska jag hämta Jacob. Han kommer med tåget från Göteborg där han har för Svenska kyrkans räkning varit med om något viktigt möte - tror jag. Men i kväll blir det också viktigt för han ska hjälpa mig flytta från Församlingshemmet i Värnamo till hemmet på Smultronvägen. Victor ska också hjälpa till men han kommer först vid niotiden med bil från Skövde. Han hade också ett viktigt möte som ska sluta klockan 19. Väldigt vad de är viktiga nu för tiden. Vi ska flytta sju Billy-bokhyllor fyllda med teologiska facklitteratur. Det är sådant som inte går att slänga. Jo, en del kanske.

När jag nu håller på att packa ihop är det ändå sådant jag måste slänga. Till det hör tyvärr inte mindre än åtta hela årgångar av SPT. Innan jag slänger dem undrar jag om det finns någon därute som är intresserad. Jag skänker dessa årgångar om du vid första bästa tillfälle hämtar dem.

Du får höra av dig inom kort.


1 kommentar:

Andreas Holmberg sa...

Jag är intresserad men bor för långt bort ;o). Om än liksom du i södra rikshalvan (Sverige är fantastiskt!).

Hoppas att äldre SPT-årgångar kan tillgängliggöras via nätet inom kort. (Utrymmesbesparande, ju). Trivs dock bra med pappersupplagan jag prenumererar på - varje nummer taget för sej är ju mycket behändigt att ha på "huset" och liknande meditativa lokaler.