fredag, juni 10, 2016

Gud kan använda Svenska kyrkan

Jag har verkligen försökt att kritisera Svenska kyrkan så gått jag har kunnat.
Jag önskar att jag kunde gjort det bättre.
Jag underkänner organisationen fullständigt.
Jag ser hur eländet kryper ner och in i de lokala sammanhangen.
Jag tar konsekvensen och säger upp min tjänst.

Har jag då gett upp? Svar ja och nej.

Jag har gett upp den nuvarande organisationens möjligheter.
Jag tror verkligen inte på stordriften.
Jag noterar att ledningen inte lyssnar. Den har förlorat den förmågan.
Jag förstår att anpassningen syftar till att göra om Svenska kyrkan.
Jag konstaterar att Socialdemokraterna med stöd av andra får som de sagt sig vilja redan för 100 år sedan.

MEN Kyrkan är större än Svenska kyrkan. Svenska kyrkan har 6,2 miljoner medlemmar, människor av kött och blod som du och jag. Många av dem längtar. Det är människor som har rätt till evangelium. Gud själv har genom Jesus Kristus betalat, iordningställt och kallar oss alla.

Häromdagen läste jag från Romarbrevet:

9:17 Skriften säger ju till farao: Just därför lät jag dig träda fram, att jag på dig skulle visa min makt och att mitt namn skulle förkunnas över hela jorden. 18 Alltså är han barmhärtig mot vem han vill och vem han vill förhärdar han.

Gud använde Farao för att föra ut folket ur Egypten. Det är så Gud verkar. Gud förhärdar. Gud förbarmar sig. Gud visar sig stor och ingen kan stå emot Honom. I 2 Mos 9:16 läser jag hur Gud talar till Farao: "Just därför lät jag dig träda fram". Gud har tidigare talat till direkt till Moses. Gud talar inte direkt till Farao utan till Farao talar Han genom Moses. Farao representerar all motsträvighet som kan tänkas och ändå spelar han en roll i Guds frälsningsplan. Gud visar sin nåd, barmhärtighet och makt på Farao. Det var Gud som lät Farao finnas till och verka på sin position. På detta sätt blev det också känt över hela jorden att Gud är barmhärtig mot vem Han vill och vem Han vill förhärdar Han.

När det gäller förhärdelsen beskrivs den i Skriften som att den ibland orsakas av Farao själv, 2 Mos 7:14, 8:15 och 32 och ibland av Gud, 2 Mos 4:21, 7:3, 9:12, 10:20, 27 och 14:8.
Nej jag har inte gett upp. Svenska kyrkan är på fel väg påhejad av dess ledning som stolt utbrister att den går före. Jo, men på vilket sätt? Och vart då?
Jag säger med ärkebiskopen: Gud är större! Gud är oändligt mycket större än Svenska kyrkan. Gud leder oss på rätt väg. Han går före. 
Jag tror att Gud i nåd, barmhärtighet och makt kan och vill använda Svenska kyrkan. Jag tror inte på Svenska kyrkan.Jag tror på Gud som är Fader, Son och Helig Ande. Han ska vara med oss alla dagar till tidens slut. Så låt oss sätta vår lit till Honom som är A och O. 

1 kommentar:

Anonym sa...

Mitt namn är suzy, jag är hör att ge vittnesbörd om hur jag fick tillbaka min make tillbaka, vi fick gifta i mer än 9 år och har två barn. saker går bra med oss ​​och vi är alltid glada. tills en dag min man började bete sig på ett sätt som jag inte kunde undersand, jag var mycket förvirrad av hur han behandlar mig och barnen. senare samma månad han inte kom hem igen och han kallade mig att han vill ha en skilsmässa, jag frågade honom vad jag har gjort för fel för att förtjäna allt detta från honom, är allt han sade att han vill ha en skilsmässa att han hatar mig och göra inte vill se mig igen i hans liv, jag var galen och också frustrerad vet inte vad jag ska göra, jag var sjuk i mer än 2 veckor på grund av byte av min make. Jag älskar honom så mycket att han var allt för mig utan honom mitt liv är ofullständig. Jag sa till min syster och hon berättade att kontakta en spell caster hon vet år sedan, jag tror aldrig i allt detta spell gjutning av en sak. Jag bara vill prova om något kommer att komma ut av det. Hon gav mig kontakt mannen jag kontakta honom och förklara allt för honom, berättade mannen för mig att min man har tagits av en annan kvinna, att hon använder en kärleks voodoo stava på min man som är varför han hatar mig och även vill att vi ska skiljas. då han berättade för mig att inte oroa sig för att han kommer att kasta en spell på honom som gör honom tillbaka till mig och barnen, berättade han för mig allt jag behöver för att ge för honom att kast förtrollningen och efter en vecka min man ringde mig och han berättade för mig att jag skulle förlåta honom, började han att be om ursäkt på telefon och sade att han fortfarande älskar mig att han inte visste vad som kom över honom att han lämnade mig.
så glad att Drujiagbe kast ut förtrollningen och tillbaka min man tillbaka till sin normala igen i dag, mig och min familj är nu glad igen. tack sir för vad du har gjort för mig jag skulle ha varit något i dag om inte för din stora spell. Jag vill att ni mina vänner som passerar genom alla den här typen av kärlek problem att få tillbaka sin make, maka eller fd pojkvän och flickvän att kontakta drujiagbeblacktemple@gmail.com. och du kommer att se att problemet kommer att lösas utan dröjsmål. han berättade att han specialiserat sig på att lösa andra problem, bland annat följande:
(1) Om du vill att ditt ex tillbaka.
(2) Om du alltid har mardrömmar.
(3) som du vill ska främjas på kontoret.
(4) Du vill kvinnor / män att springa efter dig.
(5) Om du vill ha ett barn.
(6) Om du behöver ekonomiskt stöd.
(7) Om du vill att bota hiv aids
kontakta honom nu för omedelbar lösning på ditt
problem på drujiagbeblacktemple@gmail.com
Tack sir dr, du är min bästa vän och min far.