söndag, mars 08, 2015

Gissa yrket

Nu ska du få del av en text jag läste i morse. Det är en platsannons i dagens SvD. Det verkar vara en mycket speciell tjänst av texten att döma. Gissa vilken bransch det handlar om! Jag har maskerat ett par ställen för att inte avslöja svaret annars är detta texten i sin helhet.


"N.N:s övergripande ansvar är att leda och fördelar arbetet ... samt ansvara för ekonomi,  personal,  lokaler,  administration,  marknadsföring,  externa sociala och ... samarbeten samt samarbeta med kommun och företag.  Som N.N. ansvarar du för att tillsammans med dina medarbetare sätta verksamhetens utveckling och omfattning ... i det främsta rummet.
Vi söker dig som är en engagerad, positiv, utåtriktad och social person. ... Du har en god förmåga att leda verksamheten på ett strukturerat sätt och att med en pedagogisk framtoning analysera, presentera och lägga fram förslag och genomföra beslut. Du har ekonomisk och administrativ ansvarskänsla och insikt samt är intresserad av externt samarbete. Som chef är du tydlig, intresserad av förändringsarbete och har goda ledarskapsförmågor inklusive god förmåga att kommunicera internt och externt.

Vid frågor kontakta rekryteringskonsulterna N.N. och N.N"

Kanske är någon av denna bloggs läsare intresserad att söka. I morgon kväll ska jag avslöja svaret och om du behöver ska du få telefonnummer av mig. Ansökningstiden går ut 31 mars och jag tror du kan få bra betalt, kanske 60-70.000;- i månaden. 

4 kommentarer:

Marie sa...

Superherde?

Anonym sa...

Kommer tänka på historien om söndagsskolfröken som undrar om klassen kan gissa vad hon tänker på när hon tänker på något litet och brunt med lång och luden svans som hoppar från gren till gren i skogen varpå en liten gosse dröjande svarar "Jag skulle gissat på ekorre men eftersom det är fröken som frågar ska nog svaret vara Jesus".

Kyrkoherde?
/Per H

Björn sa...

Jag såg den där och kan inte annat än beklaga det pastoratets framtid. Inte ett ord om syftet och målet med tjänsten. Men det blir en fin knähund till politikerna.

Håkan Sunnliden sa...

Rätt svarat. Jag kommenterar ytterligare på nästa blogg.