tisdag, september 05, 2017

Följ med till Israel!

Nu är det definitivt klart att det blir en resa till Israel 21-29 oktober. Vi är för tillfället ett bra gäng om 14 personer. Det finns med andra ord plats för fler om så skulle vara. Den här resan passar särskilt bra för förstagångsresenärer. När man reser till Israel måste man välja bort mål eftersom de är så många och det inte går att hinna med allt. Sedan får man se vad som blir kvar. Kvar på denna resa blir det viktigaste. Det där man bara måste få se. Vill du se hela programmet kan du göra det genom att klicka här




Den här pojken har skrivit ner sitt böneämne på en papperslapp och när han nu är vid Västra muren stoppar han in den mellan murstenarna. De nedre stenarna anses vara från Herodes den stores tempel, det tempel Jesus ofta besökte. Alla som har varit där, tro jag, kan intyga att man där befinner sig på helig mark. Det känns i hela kroppen.

På söndag ska jag till Kalmar och hålla föredrag. Ämnet är "Judisk tro och tradition i Jakobs brev". Då får jag tillfälle att berätta om de första kristna som också de gick till denna plats. Och om Herrens bror Jakob som senare fick ta över ledningen av de kristna församlingarna i Jerusalem.

Och så får jag tillfälle att säga också till dem: Följ med till Israel!  

Inga kommentarer: