onsdag, juni 28, 2017

Johan Gustafsson

I kväll har vi haft öppet hus, lovsjunget Herren Gud, delat ordet, bett och samtalat. Ett stort tacksägelseämne denna kväll var naturligtvis frisläppningen av Johan Gustafsson. Det har betts mycket i våra olika sammanhang för Johan. Familjen är väl känd i Värnamo, inte minst pappan Göran som har varit sjukhuspastor  här under många år.


Frisläppandet är ett stort tacksägelseämne samtidigt som vi måste lämna många frågor obesvarade. Många frågor bör inte alls ställas av det enkla skälet att vi tror på Gud. Och med det bör vi låta oss nöjas, Vi ber "ske Din vilja på jorden såsom i himlen" och lämnar sedan det hela åt Gud - i visshet om att Gud är Allhärskaren och i tro på hans nåd och barmhärtighet.


1 kommentar:

James Kenny sa...

How wonderful to see that Johan has been released. Since hearing of his captivity I have prayed and felt the pain of Goran and his family. I had the honour of getting to know Goran when we worked together at Värnamo Pingst all those years ago and knowing his son is free brings great joy to my heart.
Praise Jesus for his protection of Johan all those years!
James