söndag, februari 26, 2017

Hemma igen

Det är alltid skönt att komma hem efter några dagars frånvaro. I fredagskväll hade vi en storsamling hemma hos Ronny och Anita. Det var en välsignad kväll och extra stolar letades fram för att få rum med alla i hall, vardagsrum och uterum.

På lördagen var jag i Linköping för att tala över ämnet Hela Israel ska bli frälst. Samlingen var i Cupolen. Tydligen har Sion församlingen tagit över en del av Folkets parks lokaler eller alltihop ... är osäker. Det blev en god samling och jag känner att upptäckten av Rom 9-11 mognar för varje gång jag talar om dessa centrala kapitel.

På kvällen fortsatte jag till Katrineholm. Hälsade på mor.

På söndagen firade jag en intressant högmässa i Katrineholms kyrka. Intressant därför att den gudstjänstfirande församlingen numera mestadels består av folk från Syrien och andra länder från vilka man flytt. Det var gott om barn. Spännande utveckling.

Väl hemma har jag sett matchen i repris. Matchen? Ja, Bajen spelade mot Varberg i Svenska cupen och resultat blev 3-3. Skönt att få komma hem, prata med Kari och höra hur hon har haft det i helgen. och vilket härligt kort är inte detta? Barnbarnen! Tänk att Elliot som bara är fyra månader nu kan sitta med vid matbordet. När man följer barn och barnbarn ser man hur fort tiden går.


Från vänster William, Elliot och Linn.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Säger du att Romarbrevet är en särskild påminnelse för Rom att de är en inympad gren på ett större träd? De är i lika stort behov av frälsning som alla andra?
Tror du att det var en spänning redan i tiden "mellan" Skrifterna och apostlarnas förkunnelse? JN

Anonym sa...

50 1 Så säger Herren :
Var finns er mors skiljebrev, det som jag har förskjutit henne med? Eller till vilken av mina fordringsägare har jag sålt er?
Se, genom era missgärningar blev ni sålda, och för era överträdelsers skull blev er mor förskjuten.
Se det femtionde kapitlets följande verser. JN

Håkan Sunnliden sa...

ber att få hänvisa till nästa blogg