måndag, oktober 09, 2017

Äntligen tillbaka

Det är skönt att vara tillbaka på bloggen. Det har gått en vecka sedan senast beroende på ett virus som visade sig inte vara något virus. Plötsligt hade bara en massa tillfälliga filer samlat ihop sig och fyllt hela datorn. Lite snopet förstås, men skönt.

Vill passa på att rekommendera Techbuddy, www.techbuddy.se. Om du får problem med datorn ringer du till dem och så kommer de hem och fixar felet. Du betalar 399;- för en timme och några dagar efter besöket får du en räkning. RUT-avdraget gäller.

För övrigt har jag nu lämnat ifrån mig mitt bokmanus för sättning. Carl-Erik Sahlberg har skrivit på baksidan och Kerstin Berggren har korrekturläst. Titeln på boken blir nog

Motstånds- eller reformrörelser i kyrkans historia


Är det en alltför svår titel för tung? Jag vet inte men det är vad det handlar om. När boken går till trycket skickar jag en hälsning till er som tidigare har köpt kommentaren till Jakobs brev. Om ni nu finns med i mitt lilla kundregister. Annars kan ni höra av er direkt till mig så ska jag fixa att ni kommer med.

Nu kommer jag att tillsammans med några andra resa till Israel 21-29 oktober så kanske bli produktionen lite stillastående då, annars räknar jag med att boken ska var tillgänglig i november månad. Kanske kunde den få bli en julklapp för någon?

Återkommer i morgon.

2 kommentarer:

Anonym sa...

"Medgång och motgång i kyrkans historia" är bättre. Det är ju ingen avhandling.

Håkan Sunnliden sa...

Hhm, kanske det ...