tisdag, augusti 13, 2013

Skööööönt

Flyget landade i tid så vi hann till matchen. Det kom till och med 20 minuter innan aviserad ankomsttid. Sedan var det mer eller mindre kaos i ankomsthallen på Landvetter av någon anledning. Massor med folk och väskor på fel band och så vidare, så där försvann lika mycket tid vi tidigare vunnit. Spelar egentligen ingen roll när man har semester och vi hade gott om tid till matchen. Som alla redan vet vid det här laget vann Bajen med 2-0 så det blev en närmast perfekt avslutning på den första delen av semestern. Nu återstår ytterligare två veckor. På bilden nedan är jag på väg till matchen tillsammans med Jacob och Elisabet. Vi tänkte det var bäst att ta bilden innan, inte efter matchen. Men med facit i handen hade den blivit lika bra efter matchen.


Vi kände alla att nu vänder det och det gjorde det till dels. Jag tippade 4-0 till Bajen och Jacob 6-2. Det kunde mycket väl ha blivit 4-0, men vem grämer sig över att Erik Sundin, ensam med målvakten, lobbar bollen utanför när det ändå blev tre poäng?! Nu vänder det. Nu väntar två av topplagen, först Örebro borta och sedan Falkenberg hemma. Tänk om det kunde bli sex poäng på de matcherna! Ingen omöjlighet, men som Bajare tar vi aldrig ut något i förskott, inte ens en minut. Vi har lärt oss att leva i nuet, för att citera en känd.

Det var roligt att Jacob hade tagit sig upp från Helsingborg till Värnamo. Och att han inte behövde ångra resan. Elia, ett av barnbarnen stannar nu hos farmor och farfar i Värnamo veckan ut. Så fortsätter semestern.

Jag har börjat denna morgon med en halstablett eftersom vi stod i klacken igår och där är det inte tyst en minut. Inte desto mindre är livet sköööönt ...

Inga kommentarer: