lördag, juli 05, 2014

Sju veckor

I torsdags var det sju veckor sedan olyckan skedde och på fredagen vaknade jag upp på B&B Hospital i Kathmandu. Här ser vi ingången till detta privatsjukhus byggt 1983. Det är Victor som har tagit korten.

I Nepal får patientens anhöriga själva fixa med mediciner och inköp av mat. Här är listan på vad Victor behövde skaffa till operationen av min nacke.

Om jag är rätt informerad är jag här på väg ut från operationen.

Några dagar senare kom den svenske konsuln G.B. Schrestna och hälsade på. Han hade med sig lite japansk mat.
Här är Victor hos konsuln och samtalar om och ordnar med visum, transporten hem med mera. Till höger är pastor M. Det var alltid ett antal nepalesiska vänner hos oss.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Fina bilder från vården i Nepal.
Önskar att allt blir bra för Dig!

/Vmo

Anonym sa...

Så glad att du är av segt virke!
/Dan Sarkar

Anonym sa...

Bra med text och bilder som påtalar hur sjukvård fungerar i andra sammanhang än de som råder här. Välsignad bättring önskar jag dig. Ville inte skriva någon kommentar här under de mer turbulenta dagarna och mitt mail har du nog inte sett och behöver heller inte se. Seendets Gud, fadern i den gångs söndagens text som ser mer än de två sönerna, och ger den tredje, den slaktade gödkalven, Kristus själv, ser i sin barnhärtighet mer än vi kan förstå. Må Guds gode Ande ge dig hälsa och som Jesus sa om Lasaros, " denna sjukdom skall bli till Guds ära", låta också din brutna kropp, förkunna Guds givna hopp. Kol 1:24. / Magnus Olsson