torsdag, januari 31, 2019

Den smala Vägen

Vilken glädje! Nu förfärdigas kommentaren till Evangelium enligt Matteus. Det är knappt att det går att beskriva glädjen. När man har arbetat länge med någonting är det en fantastisk känsla att komma till slutet. Det är i och för sig sant att man aldrig blir färdig med sin bibelläsning men ändå.

Den kommentar som snart finns i butikerna har jag arbetat med i flera år. Det första tilltalet jag någonsin fått av Gud kom just från Evangelium enligt Matteus. Jesus talar i kapitel 7 om den smala Vägen. Det var det ord som fångade mig, som förändrade mitt liv och vars slutmål jag har framför mig. Men det är underbart att ha fått lära känna Jesus och att få kommentera hans undervisning. Och ge den vidare. Jag är lite osäker på vilken dag boken kommer, men om du vill kan du förhandsbeställa direkt hos mig, 195;- plus porto. Välkommen med din beställning.



Boken kan förhandsbeställas direkt hos mig på
hakan.sunnliden@telia.com
Det har varit mycket arbete den här veckan för att få färdigt boken, men också för att ta fram fler videoclips. Till min glädje ser jag hur den helige Ande bekräftar arbetet. På ganska kort tid har många tittat på clipsen och flera har hört av sig med uppmuntrande ord. Så då är det bara att arbeta vidare så länge hälsan står bi.

Närmast blir det att spela in flera clips. I bästa fall kan jag hinna med fyra, fem eller rent av sex inspelningar i helgen. Men jag ska också ha två gudstjänster i Ljungby pastorat så också de närmaste dagarna blir bråda dagar. Så får vi gå vidare på den smala Vägen.


Inga kommentarer: