torsdag, mars 04, 2010

Nu är boken här!

Idag känner jag mig riktigt nyttig.

1. Har skickat in en debattartikel till Värnamo Nyheter. Den publiceras på lördag och knyter an till bland annat Jonas Gardells program, men som jag hoppas på ett positivt sätt. Det positiva är att religionen nu tack vare massmedia kommer i blickpunkten på ett nytt sätt. Politikerna gör vad de kan för att göra religionen till en privatsak. Det kommer att bli allt svårare.

2. Vidare har jag idag fått veta att min bok De heligas gemenskap nu kommit. Artos förlag skickar ett antal ex till mig idag. Det är en härlig känsla vill jag lova. Vill du kan du säkert beställa den från Artos. Annars kan du maila mig.

3. Sedan har jag uppdaterat Mina predikningar med samtalsfrågor för de mindre sammanhangen. Min tanke är att kunna publicera utkast och frågor med anslutning till Kyrkoåret. Du hittar dem på cellkyrkan.nu eller klicka i spalten här till höger.

4. Har vidare också konstaterat att 1 Thessalonikerbrevet ligger förklarat och klart. Det är bara att klicka på Mina Bibelförklaringar här vid sidan om så får du tillgång till hela paketet.

Det var allt för tillfället. Nu åker jag upp till Sjukhuset, sedan blir det långledigt!

2 kommentarer:

SigridL sa...

Och vi som inte har Värnamo Nyheter?

Håkan Sunnliden sa...

Jag får väl lägga ut den här på bloggen när jag kommer hem. Kari och jag är just nu hos Jacob, mellansonen.