måndag, december 21, 2009

Kan du hjälpa mig?

Just nu behöver jag någon som kan hjälpa mig att administrera www.cellkyrkan.nu. Det gäller att sprida information om hemsidan, att hålla den uppdaterad, att följa skeendet i vårt land och att hitta nya vägar för att stärka lekmännen. Min vision är att få vara med om att bilda tusentals nya grupper, samla dem i nätverk och se hur Guds rike utbreder sig trots Svenska kyrkans brist på engagemang.

Det står alltmer klart för mig att det inte är en mans jobb att bistå skeendet i landet. Nu behövs det hela gemenskaper. Det behövs heliga gemenskaper som i sig är och agerar myndigt. De ska själva välja att bekänna sig till och leva med den enda Kyrkan, - inte därför att de måste eller för att andra säger det.

Om du vill vara med i detta arbete får du gärna kontakta mig på min email: hakan.sunnliden@svenskakyrkan.se. Kanske kan du bli en länk i den kedja jag tror Herren vill låta mig ingå i. Du kanske inte är dataexpert, men kan medverka på annat sätt. Skriv några rader så ber jag att få återkomma med fler tankar.

Jag är mycket glad för att kunna berätta för dig att den bok jag skrivit De heligas gemenskap - om celler inom Svenska kyrkan kommer att ges ut av Artos förlag, ett av de bästa kristna förlagen enligt mitt tycke. Jag kan också berätta redan nu att Cellkyrkan i Värnamo nu blir alltmer självgående. Det finns nu ett ledarskap som vill gå vidare och jag känner att jag alltmer får tjänstgöra som "konsult", samtidigt som jag själv vill vara med i en cell. Det är svårt att vara utan livet i de heligas gemenskap när man väl vant sig.

Vi kommer sannolikt att genomföra en cellkyrkokonferens i Värnamo 16-18 april 2010, men det ber jag att få återkomma med. Jag ska framöver berätta mer för dig om hur livet och arbetet i Kristus utvecklar sig.

Inga kommentarer: