torsdag, februari 07, 2019

På väg till Filippinerna

Kära läsare. Nu blir det tyst en dryg vecka på bloggen. Tidigt i morgon bitti reser jag till Filippinerna. I tjänsten? Ja, det kan man säga. Det är visserligen många år sedan, kanske 20-25 år sedan, jag var där senast. Men då visste jag inte att en broder från Hjälmseryd fortsatte att verka därnere. Men det har han. I 20 år har han rest och tjänat. Så en dag var han med mig till Israel och berättade vad som hänt under alla dessa år. Och jag fascinerades.

Rickard sa att filippinarna ofta frågade efter Victor, Kari och mig och tyckte bestämt att jag skulle följa med ner någon gång. De skulle uppskatta det och jag kan känna att arbetet burit frukt, komma ner och se den och glädjas. Det ska bli roligt att komma dit igen. Victor har med sig en god vän så tillsammans med är vi tre personer plus Rickard som vi träffar i Manilla på lördag kväll eller om det blir på söndag.

Vi kommer att besöka Bambang som ligger på norra Luzon och där vi undervisade och understödde en framväxande bibelskola ekonomiskt.

Vi kommer hem nästa söndag, den 16 februari. Då återkommer jag med en lite rapport.

PS Glöm inte att besöka www.sunnliden.se och vår Bibelskola on-line DS


Inga kommentarer: