torsdag, december 19, 2013

Knutby

Skriver några rader i all hast eftersom jag just läst mina länkar och fastnade för vad Jacob Sunnliden hade skrivit om Knutby. Det verkar som att någon sorts diskussion (?) kommit upp till ytan igen. Men eftersom både Jacob och jag var i Knutby några år innan det tragiska hände är det intressant att följa något. Några år? Ja, det var nog tio år innan, men i alla fall. Kim Wincent var på plats. Han tog så väl hand om oss, en god broder.

När jag läste Jacobs blogg hänvisade han bland annat till Bengt Malmgren. Jag förstår inte varför jag inte har länkat till honom tidigare. Men han har skrivit en del om Knutby som jag tyvärr inte hinner läsa nu men senare. Jag ska nämligen till kyrkan för att leda "Vi sjunger in julen". Vad gör man inte för pengar? I och för sig brukar det vara en trevlig stund med mycket folk i kyrkan. Jag tar det som en sångövning inför julenes gudstjänster. Men jag hinner länka till Bengt så hinner du läsa före mig.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Tack för uppskattning av mina Knutby-artiklar. Här länk till den senaste:
http://bengtmalmgren.wordpress.com/2013/12/19/knutby-skilj-pa-mordenmordforsoken-och-diskussionen-om-sekterism/

Håkan Sunnliden sa...

Så fort tillfälle gives ska jag försöka att djupare sätta mig in i ditt bloggande. Bloggandet fyller en viktigt funktion. Gott slut och sedan ett gott nytt år / Håkan