tisdag, mars 15, 2016

Bajen vs AIK, 5-3

Nu är det bara en timme kvar till matchen och det börjar kännas. Sådana stora och viktiga matcher som dem mot AIK uppmärksammas mycket. SVT 2 har bestämt sig för att visa matchen. Det är där jag ska se den kl 18.00.

Att det är spänt sådana här dagar får nedanstående foto illustrera. För er som inte vet det kallas Solna AIK allmänt för "Gnaget". I mer interna Bajen-kretsar reduceras detta epitet kort och gott till "Råttorna". Jag vet inte hur länge det pågått men jag förmodar länge. Supporterklubbarna äre i regel uppfinningsrika så till förra årets derby på Tele 2 hade Bajarna lagt ut råttgift runt Tele 2 arena. Det hjälpte den gången. Hur de gjort denna gång när vi spelar borta på Vännervallen eller Friends Arena som den heter officiellt återstår att se.





Jag hoppas att ni kära läsare inte anmäler mig till Domkapitlet för "nät-hat" när jag lagt ut denna bild. Jag ville gärna lägga ut den innan matchen för att vid en eventuell förlust inte kunna beskyllas för att  vara bitter.

Nej, nu måste jag nog sluta. Kanske kan jag återvända om några timmar med ett glädjande resultat. Om inget hörs ifrån mig har jag redan glömt det!

STOPPA PRESSARNA

Jag har härmed glädjen att meddela alla läsare att Bajen vann efter förlängning och straffar!!!

Inga kommentarer: