måndag, april 08, 2019

Färdigbloggat?

Kära bloggläsare.

Som ni kanske har märkt har det inte blivit mycket bloggande den senaste tiden. Det finns flera förklaringar. Det har varit mycket annat som resor till Filippinerna och Nepal. Det har jobbats en hel del med Bibelskolan-on-line. Jag är färdig (?) med kritiken av Svenska kyrkan. Man ska inte slå på den som redan ligger. Jag söker nya vägar och är förhindrad att skriva om det i en blogg. Sist men inte minst har därför inspirationen att skriva av mig eller dokumentera avtagit betänkligt. Men det är väl så att allt har sin tid. Inget konstigt med det.

Bibelskolan-on-line har varit igång ett par månader och den har fått en verkligt bra start. Normalt kan en bibelskoleklass består av 20-30 elever men inte många bibelskolor lyckas få så många elever. Genom att Victor och jag nu gör en Bibelskola-on-line blir bibelskolan tillgänglig på ett helt nytt sätt. I skrivande stund har 56 personer valt att prenumerera på erbjudandet. I min fantasi inbillar jag mig att denna Bibelskola kan bli Sveriges största Bibelskola på kort tid! Det är mycket inspirerande.

I helgen har jag producerat fyra nya avsnitt, tre till GT och ett till NT. Inte minst det senare var spännande eftersom det handlar om Jesu radikala undervisning. Det var några veckor sedan jag producerade och la ut nya avsnitt men jag konstaterar att utgivningstakten nog inte ska vara snabbare än den är just nu. Jag ska hinna med och eleverna ska hinna med att smälta undervisningen.

Till detta kommer att jag tänker fortsätta ta fram bokmaterial. Just nu korrekturläser jag några timmar per dag.Evangelium enligt Matteus, kap 14-28 kommer ut i maj månad 2019. Du hittar böckerna och kan beställa dem på hemsidan

www.sunnliden.se


Kommentarerna jag gett ut har sålt bra. Det är ett tiotal kvar av Galaterbrevet och ett 20-tal av Evangelium enligt Matteus, kap 1-13. Visserligen är det små upplagor, några hundra, men jag är glad att de sprider sig och kan tänka mig att nytrycka dem när det behövs.

När jag nu slår av takten på bloggen kommer jag i stället att skriva lite oftare på hemsidan. Så du är välkommen dit!

i Jesus / Håkan


2 kommentarer:

Torbjörn Lindahl sa...

Så klart du ska fortsätta blogga. Añnat vore rena dumheterna!

Andreas Holmberg sa...

Fast i din egen takt, så klart!